Vul een waarde in
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English
Terug

Flatbed trailer

Een flatbed trailer, ook wel open of platform trailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Doordat een flatbed trailer geheel vlak is, kan de totale lengte van de oplegger gebruikt worden voor ladingen. Hierdoor is de platte bak geschikt voor het transport van brede, lange en/of zware goederen die niet in een standaard trailer met opbouw passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan staal, hout of beton.

 

Heb je interesse in het huren of leasen van een open trailer? Vul dan het offerteformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je liever een flatbed trailer kopen? Neem dan een kijkje op de site van TIP Sales.

 

Let op, de beschikbare trailers kunnen per vestiging verschillen. Vraag van tevoren naar de beschikbaarheid.

Bekijk trailer fullscreen

Ontvang een offerte

Specificaties flatbed trailer

Hieronder staan de specificaties van de standaard uitvoering van onze open trailer, we hebben meerdere opties beschikbaar.

Standaard uitvoering:

Lengte13.600 mm
Breedte2.500 mm
Laadvermogen27.000 kg
Totaal gewicht41.000 kg
Koppelhoogte1.180 mm
Assen3
Afstand assen1.310/1310 mm
Asbelasting9.000 kg
Bandenmaat385/65 R 22.5
Wielbasis7.650 mm

Extra's flatbed trailer

 • Twistlocks
 • Breedteborden
 • Rongen
 • Zwaailampen

 

Opmerking: de weergegeven extra's worden het meest gebruikt. Ben je op zoek naar een flatbed trailer met andere extra's? Neem dan contact met ons op.

Merken flatbed trailer

 

 

Wat is de huurprijs voor een dag/week/maand en wat zijn de betaalvoorwaarden?

Onze huurprijzen zijn afhankelijk van het type trailer dat je nodig hebt. Vraag een offerte aan en we komen bij je terug met een passende aanbieding.

Wat is de standaard uitrusting (aantal planken, zijborden, etc) van jullie trailers?

De standaard uitrusting is afhankelijk van het type trailer en de specificatie. Uiteraard kan de uitrusting op maat worden afgestemd.

Wat zijn de huurvoorwaarden?

We hebben standaard voorwaarden, deze maken deel uit van het contract en worden bij elk nieuw contract gevoegd. We kunnen ze ook op verzoek verzenden. Neem hiervoor contact op met je vaste contactpersoon, of via ons contactformulier

Waar kan ik mijn gehuurde trailers ophalen?

We hebben verschillende locaties verspreid door het hele land, hier kun je de trailers ophalen. Raadpleeg onze locatiezoeker voor al onze TIP locaties. Heb je al een huurcontract afgesloten? Dan staat hierin je afhaallocatie vermeld.

Waar kan ik mijn gehuurde trailers terugbrengen?

Onder de standaardvoorwaarden moet je de trailer terugbrengen naar dezelfde locatie als waar je de trailer hebt opgehaald. We kunnen op verzoek uitzonderingen maken, maar er kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Neem in dit geval contact op met je TIP contactpersoon of via het contactformulier.

Heeft de trailer die ik huur een geldige APK?

Ja, alle trailers die we aanbieden voor de verhuur zijn altijd voorzien van een geldige APK.

Box trailer

Een box trailer, ook wel kastentrailer genoemd, is een gesloten oplegger en een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport.

Tautliner

Een tautliner, ook wel schuifzeiltrailer genoemd, is het meest voorkomende type trailer. De trailer heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel al het transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde box trailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen. De koelopleggers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige producten.

Containerchassis

Een containerchassis is een eenvoudige manier om containers mee te vervoeren. In onze vloot hebben we chassis geschikt voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers.

Flatbed trailer

Een flatbed trailer, ook wel open of platform trailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Tankoplegger

Een tankoplegger is een trailer die vloeistoffen of poeder kan vervoeren. Bij TIP bieden we verschillende varianten tankopleggers aan.

Vacuüm truck

De vacuüm truck, of zuigwagen, beschikt over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.

Kipper

Of het nu in de landbouw of op de bouwplaats is, de kipper is een betrouwbare aanwinst voor het transport van je goederen.

Semi dieplader

Een semi dieplader is een open trailer die geschikt is voor hoge, brede en lange transporten. De lading bevindt zich hierbij direct boven de assen.