Vul een waarde in
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English
Terug

Open trailer

Een open trailer, ook wel platform trailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Doordat de trailer geheel vlak is, kan de totale lengte van de oplegger gebruikt worden voor ladingen. Hierdoor is de open trailer geschikt voor het transport van brede, lange en/of zware goederen die niet in een standaard trailer met opbouw passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan staal, hout of beton.

 

Let op, de beschikbare trailers kunnen per vestiging verschillen. Vraag van tevoren naar de beschikbaarheid.

Bekijk trailer fullscreen

Ontvang een offerte

Specificaties open trailer

Standaard uitvoering:

Lengte13.600 mm
Breedte2.500 mm
Laadvermogen27.000 kg
Totaal gewicht41.000 kg
Koppelhoogte1.180 mm
Assen3
Afstand assen1.310/1310 mm
Asbelasting9.000 kg
Bandenmaat385/65 R 22.5
Wielbasis7.650 mm

Merken open trailer

 

 

Wat is de huurprijs voor een dag/week/maand en wat zijn de betaalvoorwaarden?

Onze huurprijzen zijn afhankelijk van het type trailer dat je nodig hebt. Vraag een offerte aan en we komen bij je terug met een passende aanbieding.

Wat is de standaard uitrusting (aantal planken, zijborden, etc) van jullie trailers?

De standaard uitrusting is afhankelijk van het type trailer en de specificatie. Uiteraard kan de uitrusting op maat worden afgestemd.

Wat zijn de huurvoorwaarden?

We hebben standaard voorwaarden, deze maken deel uit van het contract en worden bij elk nieuw contract gevoegd. We kunnen ze ook op verzoek verzenden. Neem hiervoor contact op met je vaste contactpersoon, of via ons contactformulier

Waar kan ik mijn gehuurde trailers ophalen?

We hebben verschillende locaties verspreid door het hele land, hier kun je de trailers ophalen. Raadpleeg onze locatiezoeker voor al onze TIP locaties. Heb je al een huurcontract afgesloten? Dan staat hierin je afhaallocatie vermeld.

Waar kan ik mijn gehuurde trailers terugbrengen?

Onder de standaardvoorwaarden moet je de trailer terugbrengen naar dezelfde locatie als waar je de trailer hebt opgehaald. We kunnen op verzoek uitzonderingen maken, maar er kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Neem in dit geval contact op met je TIP contactpersoon of via het contactformulier.

Heeft de trailer die ik huur een geldige APK?

Ja, alle trailers die we aanbieden voor de verhuur zijn altijd voorzien van een geldige APK.

Kastentrailer

Een kastentrailer, ook wel boxtrailer genoemd, is een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport.

Schuifzeiltrailer

Een schuifzeiltrailer is het meest voorkomende type trailer. Het heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel al het transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde kastentrailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen. De koelopleggers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige producten.

Containerchassis

Een chassis is een aanhangwagenframe dat containers kan vervoeren. In onze vloot hebben we chassis geschikt voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers.

Open trailer

Een open trailer, ook wel platform trailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Tankoplegger

Een tankoplegger is een trailer die vloeistoffen of poeder kan vervoeren. Bij TIP bieden we verschillende varianten tankopleggers aan.

Vacuüm truck

De vacuüm trucks beschikken over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.