Persoonlijke informatie

Het telefoonnummer is niet correct ingevuld. Vul hier geen landcode in.

CV en andere documenten

Bestanden uploaden in DOC-, DOCX-, HTML-, PDF- of TXT-formaat (max. 5 MB)
 

Hoe heeft u over ons gehoord?

Voorwaarden & bepalingen

Wanneer u persoonlijke gegevens invoert in het e-Recruitment-systeem van de TIP Group, geeft u akkoord dat TIP uw persoonlijke gegevens verwerkt om uw sollicitatie in behandeling te nemen. TIP Group verwerkt uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met het van toepassing zijnde gegevensbeschermingsbeleid, het privacybeleid en de onderstaande voorwaarden.

Deze algemene voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd door ze op de website van TIP Trailer Services www.tipeurope.com te plaatsen.

  1. TIP Group verwerkt alle persoonlijke gegevens die u invoert en aantekeningen enz. die voortkomen uit uw sollicitatie in het e-Recruitment-systeem van TIP Group.
  2. De persoonlijke gegevens die de TIP Group verwerkt, kunnen worden gezien als gevoelige persoonlijke gegevens in overeenstemming met de van toepassing zijnde nationale en Europese wetgeving inzake persoonsgegevens (persoonlijke gegevens met betrekking tot ras of etnische afkomst, politieke opvattingen, religieuze of filosofische overtuigingen, lidmaatschap van een vakvereniging onthullen of gezondheid of seksleven) of persoonlijke identiteitsnummers of classificatienummer in de mate waarin u het invoert.
  3. TIP Group kan uw persoonlijke gegevens doorgeven aan de bedrijven binnen de TIP Group en externe bedrijven die met TIP Group samenwerken bij wervingsactiviteiten in landen buiten de EER. TIP Group zorgt ervoor dat er voldoende bescherming is om een ​​adequaat niveau van bescherming van uw persoonlijke gegevens te waarborgen.