Werken bij TIP Trailer Services

Diverse carrièremogelijkheden op verschillende locaties

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

TIP Trailer Services heeft medewerkers op meer dan 70 locaties en bij meer dan 60 onderhoudswerkplaatsen in 16 Europese landen. We hebben diverse carrièremogelijkheden op verschillende locaties.

Mogelijkheden voor technici

Als je op zoek bent naar een werkomgeving waar teamspirit belangrijk is, de veiligheid van onze medewerkers essentieel, en waar je wordt uitgedaagd om je vaardigheden verder te ontwikkelen, dan hebben we veel mogelijkheden in heel Europa.

Bij TIP Trailer Services investeren we constant in de nieuwste IT-technologie, gereedschappen, en opleiding. Onze goed onderhouden en uitgeruste onderhoudsplekken en servicewagens zorgen ervoor dat je de juiste instrumenten hebt om onze klanten op de beste manier te helpen.

Mogelijkheden op het gebied van Klantenservice en Dienstverlening

Wil je een gewaardeerd lid van ons Dienstverleningsteam worden en samenwerken met professionele en energieke collega’s? Als je een klantgerichte persoonlijkheid hebt en graag uitstekende service levert en wilt zorgen voor groei van de omzet en winstmarges, dan hebben we een aantal uitdagende functies voor je.

We zijn trots op de kwaliteit van de opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden die we onze medewerkers bieden. We zorgen ervoor dat je de vaardigheden ontwikkelt die nodig zijn om alle klantvragen en -uitdagingen op te lossen, zodat jij al je mogelijkheden benut.

Salesfuncties

Wil je werken voor een Europese marktleider in de transportbranche, met diverse en uitdagende mogelijkheden in overvloed, en op een plek waar strategische groei de kern is?

Onze getalenteerde medewerkers kennen een verscheidenheid aan achtergronden en ontvangen een concurrerend beloningspakket. We bieden niet slechts een baantje, maar loopbaanmogelijkheden voor de lange termijn.

Finance, Risk, Marketing, Legal, IT en HR

We hebben veel uitdagende functies in heel Europa. In veel van deze functies rapporteer je aan ons hoofdkantoor in Amsterdam, een multiculturele hub waar een internationale teamgeest wordt bevorderd.

Wij denken dat we je uitdagende projecten een professionele ontwikkeling kunnen aanbieden, en investeren daarnaast in opleidingen waarmee jij je vaardigheden kunt versterken.

Stagemogelijkheden

Ben je een undergraduate student en op zoek naar hands-on ervaring in een internationale bedrijfsomgeving? Ben je op zoek naar een uitdagende werkplek waar je je tot buiten je comfort zone kunt ontwikkelen tot een succesvolle jonge professional?

CONTACT ONS