The Senior leadership team

Deep industry and international experience

Bob Fast

Bob Fast

President and Chief Executive Officer – Amerikaan

Bob werd in 2003 voor het eerst benoemd tot CEO. In 2009 nam hij de functie aan van President en CEO van GE Equipment Services. Hij leidde de afsplitsing en verkoop van TIP Trailer Services aan HNA en werd na het afronden van deze transactie herbenoemd als CEO van TIP Trailer Services. Bob begon in 1982 bij GE en bekleedde leidinggevende posities bij verschillende GE-divisies, waaronder Finance, Sales, Business Development, Marketing, Leasing, en General Management. In 2014 werd hij benoemd tot Bestuurslid van Global TIP Holdings One B.V.

Hiske Damhuis

Hiske Damhuis

Chief Human Resource Officer – Nederlandse

Hiske werd bij haar indiensttreding bij TIP/GE in 2006 benoemd tot Directrice Human Resources. Ze werd in 2009 aangesteld als HR-Directrice voor GE Equipment Services. Na de voltooiing van de overname door HNA in 2013 werd Hiske herbenoemd als HR-Directrice van TIP Trailer Services. Naast haar rol binnen TIP/GE was ze tussen 2010 en 2013 bestuurslid van het Pensioenfonds van GE in Nederland. Voordat ze bij TIP/GE kwam werken, werkte Hiske als Senior HR-manager voor de Benelux en Nordics bij Nortel Networks.

Arjen Kraaij

Arjen Kraaij

Vice President Corporate Development – Nederlander

Arjen trad in 1997 in dienst bij TIP/GE en heeft door de jaren heen verschillende commerciële en algemene bestuursfuncties bekleed, waaronder Commercieel Directeur voor de Benelux, en General Manager voor Oost-Europa. Daarvoor gaf hij leiding aan de Europese Marketing- en Serviceorganisatie en aan de Internationale en Strategische Accounts-groep. Arjen werd in 2013 benoemd tot Directeur Business Development en Equipment Funding.

Paul Beadle

Paul Beadle

Chief Operating Officer – Brit

Paul kwam in 1986 als management trainee in dienst bij TIP/GE. Hij heeft uitgebreide ervaring met de transport- en trailerbranche en bekleedde meerdere posities, waaronder in vestigings- en regionale besturen, wat in 2002 leidde tot zijn aanstelling als Operations Director voor het VK. Paul werd in 2006 de Operations Director Europa voor GE Equipment Services, en werd na de overname door HNA in 2013 aangesteld als Operations Director Europa voor TIP Trailer Services. In 2015 werd hij benoemd tot Chief Operating Officer.

Malachy Mc Enroe

Malachy Mc Enroe

Chief Financial Officer – Ier

Malachy werd in 2013 benoemd tot CFO, na de voltooiing van de overname door HNA. Daarvoor was hij sinds 2008 CFO van GE Equipment Services. In deze hoedanigheid leidde hij de financiering en dealstructurering voor de afsplitsing en verkoop van TIP Trailer Services. Malachy trad in 1997 in dienst bij TIP/GE en bekleedde verschillende financiële functies bij de asset leasing-, verhuur- en dienstverleningsdivisies, en bij GE’s Consumer Finance-divisie. Voor TIP/GE werkte hij voor verschillende multinationals in die in heel Europe in verschillende branches actief waren.

Rick Kloepfer

Vice-president Canada – Canadees

Rick versterkte in 2016 het management team van TIP Trailer Services, als onderdeel van de Train Trailer-overname in Canada. Hij werkte als voorzitter en algemeen directeur van Train Trailers sinds 2012 en werd benoemd tot Vice-president voor Canada na TIP’s overname van Train Trailer. Hij kwam oorspronkelijk in 2005 in dienst bij West Van Trailers als algemeen manager en leidde de daaropvolgende overname en integratie van Blue Star, West Van en Train naar Train Trailer zoals het nu in Canada bestaat. Hij brengt meer dan 24 jaar ervaring mee op het gebied van asset leasing en verhuur binnen de Canadese markt.

Jan Ihlau

Jan Ihlau

Legal Officer and Company Secretary – Duitser

Jan werd na de overname door HNA in 2013 benoemd tot General Counsel en Bedrijfssecretaris van TIP Trailer Services. Hij kwam in 2003 als Legal Counsel in dienst bij de TIP, Rail en Modular Space-divisie van GE Equipment Services in Centraal Europa, en werd in 2010 aangesteld als General Counsel. Hij is een ervaren General Counsel met meer dan 18 jaar brede internationale leidinggevende ervaring op juridisch gebied. Voordat hij in dienst kwam bij TIP Trailer Services werkte Jan als senior-advocaat bij een groot Duits advocatenkantoor, waar hij leiding gaf aan de afdeling corporate law en commercial law.

Mark Crossland TIP Europe

Mark Crossland

Vice President Tankers UK – Brit

Mark kwam in 1996 werken bij TIP/GE, en bezit uitgebreide ervaring uit de transport- en tankdienstverleningsbranches. In de loop der jaren bekleedde hij verschillende commerciële en operationele functies binnen het tanker-onderdeel van TIP, waaronder als Directeur Operations voor Europa. Hij gaf leiding aan de ontwikkeling en groei van de Tanker-divisie voor het VK en promoveerde na de overname van TIP door HNA in 2015 tot General Manager Tankers voor het VK.

Michael Furnival

Vice President UK and Ireland Region – Brit

Michael trad in 1988 als Verkoopmanager voor het VK in dienst bij TIP, en heeft meer dan 27 jaar ervaring in de transport- en trailerdienstverleningsbranche. In 2000 werd hij Directeur Sales bij Transrent. In 2007 kwam Michael terug bij TIP, en werd hij Directeur Sales voor het VK en Ierland. In 2015 promoveerde hij tot zijn huidige functie als General Manager voor de Regio VK en Ierland.

Rogier Laan

Vice President Benelux Region – Nederlander

Rogier kwam in 1989 werken bij TIP/GE. Binnen TIP, Key Lease, en GE in Nederland, Spanje, en Italië, bekleedde hij diverse internationale commerciële en general management-functies, wat uiteindelijk leidde tot zijn benoeming als Directeur Pan-Europese Accounts. Rogier werd in 2009 aangesteld als Commercieel Directeur Europa bij TIP Trailer Services. In 2015 promoveerde hij tot General Manager voor de Regio Benelux. Voor TIP/GE werkte hij als financial controller voor de Nederlandse overheid, Gelco, en Citicorp.

Oliver Bange

Vice President Central Europe Region – Duitser

Oliver keerde in 2015 als General Manager voor Centraal- en Oost-Europa terug bij TIP Trailer Services. Oliver begon zijn carrière bij BTZ als Landenmanager voor Italië. Hij kwam in 1998 voor GE werken, en bekleedde verschillende commerciële functies bij GE Capital. In 2004 trad hij als Directeur Tankers voor Continentaal Europa in dienst bij TIP. In 2010 vertrok Oliver naar DKV Euro Service, waar hij de Europese Verkoopdirecteur werd.

Christian Petersen

Vice President Nordic Region – Deen

Christian kwam in 2014 terug bij TIP Trailer Services in de hoedanigheid van Commercieel Leider voor de Regio Nordics, en promoveerde in 2015 tot General Manager voor deze regio. Voordat hij terugkwam bij TIP was hij van 2008 tot 2014 General Manager voor Noord- en Oost Europa bij UTC Fire and Security Products EMEA. Oorspronkelijk trad Christian in 2003 als Directeur Verkoop voor de Regio Nordics in dienst bij TIP.

Didier Felice

Vice President Mediterranean Region – Fransman

Didier kwam in 2005 in dienst bij TIP Trailer Services als General Manager voor Frankrijk. In 2009 werd hij benoemd tot TIP’s Directeur Business Development voor Europa. In 2011 werd Didier Commercieel Leider voor de Med-Regio. En in 2015 promoveerde hij tot General Manager voor de Med-Regio. Voor TIP bekleedde Didier verschillende general managementposities bij verschillende wereldwijde IT-bedrijven. Tijdens deze periode ontwikkelde Didier veel expertise in het outsourcen van dienstverlening.

CONTACT ONS