Vul een waarde in

Rebranding Toscon en FTTP

'Eén uitstraling, vertrouwde dienstverlening.'

In de afgelopen 5 jaar heeft TIP een aantal bedrijven overgenomen. In de Benelux zijn dit Toscon, FTTP en THT geweest. Met de laatste twee grote overnames (PEMA en Trailer Wizards), is het des te belangrijker om een sterk bedrijf te creëren. Een merk waarin een gezamenlijke visie, missie en strategie centraal staan. 

Dit betekent voor de Benelux dat wij Toscon en FTTP gaan rebranden naar TIP. De logo's zullen per begin mei verder gaan onder het logo van TIP.

Peel-off logo's Toscon en FTTP - rebranding TIP

Met deze wijziging kunnen wij, als één organisatie, alles bieden wat onze klanten nodig hebben op het gebied van trailers. Denk hierbij niet alleen aan een uitgebreid assortiment aan trailers voor de verhuur, lease en verkoop, maar ook aan diverse aanvullende diensten zoals een uitgebreid aanbod aan onderhouds- en reparatiediensten, een Europese pechhulp service en TIP Insight, onze telematicadiensten. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid onderdelenmagazijn waar klanten alles kunnen vinden voor hun trucks en trailers. Kortom, onze klanten kunnen gedurende de gehele levensduur van een trailer bij TIP terecht.

Heb je nog vragen, of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon bij TIP, Toscon of FTTP.

 

Logo TIP
  • Samen één sterk merk
  • Profiteer van de brede dienstverlening
  • Heb je nog vragen? Neem contact met ons op