Eén uitstraling, vertrouwde dienstverlening

'Toscon en FTTP worden TIP'

Al sinds 2015 zijn Toscon Trailer Service en FTTP Truck & Trailer Parts onderdeel van onze TIP-familie. Het is tijd voor de volgende stap. Een professionaliseringsslag die ons in staat stelt om het merk TIP nóg sterker neer te zetten. Daarom gaan Toscon Trailer Service en FTTP Truck & Trailer Parts voortaan als TIP verder. Eén organisatie, één uitstraling.

Met deze wijziging kunnen wij je, als één organisatie, alles bieden wat je nodig hebt op het gebied van trailers in heel Europa op onze eigen locaties of via onze partners. Zo bieden we onder andere de volgende diensten aan:

Kortom, je kunt gedurende de gehele levensduur van een trailer bij TIP terecht.

Vanaf eind mei gaan Toscon Trailer Service en FTTP Truck & Trailer Parts volledig verder als TIP. Werkplaatsen, servicebussen en de onderdelenmagazijnen in Nederland en België zullen dan met trots het TIP logo dragen. Voor jou als klant blijft de kwaliteit en de dienstverlening hetzelfde.

Wanneer je vragen hebt, kun je contact opnemen met je vaste contactpersoon.

Eerste locaties hebben het TIP logo

Momenteel is het TIP Rebranding Team druk bezig met het vervangen van de Toscon en FTTP logo's. De eerste locaties en servicebussen zijn ondertussen voorzien van het TIP logo.

  • Samen één sterk merk
  • Profiteer van een brede dienstverlening
  • Heb je nog vragen? Neem contact op