Vul een waarde in
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English

Regio Venlo

"Vestiging gelegen naast de A73, met een grote vloot voor de verhuur, lease en verkoop."

Regio Venlo is sinds de jaren '70 erg belangrijk voor TIP in de Benelux. Een groot deel van de Benelux-vloot staat op deze vestiging. De locatie, in Grubbenvorst, ligt direct aan de A73. Je kunt hier terecht voor de verhuur, lease en verkoop van trailers. Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij twee werkplaatsen die op steenworp afstand liggen van de verhuurvestiging.

Door de grote vloot zijn er altijd verschillende typen trailers beschikbaar voor zowel de verhuur als lease. Denk hierbij aan schuifzeiltrailers, koeltrailers, kastentrailers en containerchassis. Daarnaast hebben we regelmatig gespecialiseerde trailers beschikbaar. Ook hebben we diverse trailers op voorraad voor de verkoop. Benieuwd of we iets hebben voor jou? Neem contact met ons op, of kom een kopje koffie bij ons drinken. 

 

Let op, vanaf maandag 31 augustus tot 7 december is de Horsterweg gesloten vanaf Horst richting Grubbenvorst. Kom je via de A73, neem dan afslag 12 richting Grubbenvorst. Het kantoor blijft gedurende de gehele periode bereikbaar.

 • Gelegen naast de A73
 • Grote vloot met 4.000 trailers
 • Trailers voor huur; lease en verkoop

TIP levert 55 containerchassis en 60 kastentrailers aan vidaXL

VidaXl neemt 55 nieuwe containerchassis en 60 nieuwe kastentrailers van TIP Trailer Services in gebruik. De online retailer is bezig met een enorme groei, waardoor ook de trailervloot uitgebreid dient te worden.

Lees verder

TIP wedstrijdsponsor VVV Venlo

Op zaterdag 19 oktober was TIP wedstrijdsponsor bij VVV Venlo - Vitesse. Ondanks de zure nederlaag hebben wij samen met onze relaties lucien diddens van Rhenus Road Venlo en Mark Engels van VidaXL een zeer geslaagde avond mogen beleven!

TIP levert 20 nieuwe schuifzeilen aan VidaXL

Bij VidaXL Venlo wordt de vloot uitgebreid met 20 schuifzeiltrailers voorzien van zeilen met hun eigen reclame, telematica en anti-slash zeilen. Wij zijn trots om dit mooie bedrijf tot onze klanten te mogen rekenen! Graag willen we vidaXL wederom bedanken voor het vertrouwen en natuurlijk wensen we ze vele veilige kilometers!

Rhenus neemt 6 nieuwe schuifzeilen in ontvangst

Rhenus Logistics B.V. Venlo heeft 6 nieuwe Krone Schuifzeiltrailers in ontvangst genomen. De nieuwe trailers zijn uitgevoerd met zijborden voor extra veiligheid en duurzaamheid, zaken die Rhenus hoog in het vaandel heeft staan. Lucien Diddens van Rhenus vertelt: "Wij hebben wederom gekozen voor een samenwerking met TIP vanwege het persoonlijk contact en de goede service die gegeven wordt. TIP is flexibel en denkt echt met je mee!"

TIP steunt VVV Venlo

Sinds seizoen 2018-2019 is TIP Venlo trotse sponsor van VVV Venlo. De voetbalclub wordt niet alleen gesponsord in het stadion, maar ook op de weg. Er rijden namelijk een aantal koeltrailers rond met een speciale VVV-belettering. Deze trailers maken deel uit van de verhuurvloot en kunnen bij ons gehuurd worden.

Verhuur

Neem voor de verhuur contact op met:

Josh Titulaer - Area Sales Manager:
T: 077 382 65 65
E: josh.titulaer@tipeurope.com

Willem Stapel - Inside Sales
T: 077 382 65 65
E: willem.stapel@tipeurope.com

Maurice Roulaux - Rental Manager:
T: 077 382 65 65
E: maurice.roulaux@tipeurope.com

Onderhoud en Reparatie

Neem voor vragen over onderhoud en reparatie contact op met:

Mark Jeucken:
T: 077 382 65 65
E: mark.jeucken@tipeurope.com

Henny Bosch:
T: 077 382 65 65
E: henny.bosch@tipeurope.com

Locatie

Adres:
Horsterweg 72
5971 NG Grubbenvorst
Tel: +31 (0)77 382 65 65

Openingstijden:
Maandag: 08.00-17.30
Dinsdag: 08.00-17.30
Woensdag: 08.00-17.30
Donderdag: 08.00-17.30
Vrijdag: 08.00-17.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

 

Something went wrong. Please try again.