Vul een waarde in
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English
Terug

Schuifzeiltrailer

Een schuifzeiltrailer is het meest voorkomende type trailer. Het heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel al het transport.

De zeilen van de tautliners kunnen aan beide zijden volledig opengeschoven worden, de vracht kan hierdoor eenvoudig via de zijkant geladen worden. Door deze eigenschap zijn de schuifzeiltrailers geschikt voor diverse soorten transport, van algemene stukgoederen tot lang materieel. In onze vloot hebben we verschillende soorten schuifzeilopleggers. 

Naast de standaard schuifzeilopleggers, bieden we bij TIP ook tautliners aan met uitgebreidere opties zoals zijborden, coil, laadlift, jolodarollers enz. Geef dit aan bij het aanvragen van een offerte.

 

Let op, de beschikbare schuifzeiltrailers kunnen per vestiging verschillen. Vraag van tevoren naar de beschikbaarheid.

Bekijk trailer fullscreen

Ontvang een offerte

Specificaties schuifzeiltrailer

Standaard uitvoering:

Lengte13.600 mm
Breedte2.500 mm
Hoogte4.020 mm
Laadvermogen27.000 kg
Totaal gewicht41.000 kg
Koppelhoogte1.130 mm
Assen3
Afstand assen1.310/1810 mm
Asbelasting9.000 kg
Bandenmaat385/65 R 22.5
Wielbasis7.630 mm

 

Extra's schuifzeiltrailer

 • Anti-diefstal zeilen        
 • Laadklep
 • Palletkist          
 • Toolbox
 • Ferry specificatie
 • Coil
 • Zijborden
 • Hefdak
 • Schuifdak
 • Joloda

 

Opmerking: de weergegeven extra's worden het meest gebruikt. Ben je op zoek naar een schuifzeiltrailer met andere extra's? Neem dan contact met ons op, door onze grote vloot hebben we diverse typen schuifzeiltrailers beschikbaar.

Merken schuifzeiltrailer

                 

 

 

 

 

 

 

Wat is de huurprijs voor een dag/week/maand en wat zijn de betaalvoorwaarden?

Onze huurprijzen zijn afhankelijk van het type trailer dat je nodig hebt. Vraag een offerte aan en we komen bij je terug met een passende aanbieding.

Wat is de standaard uitrusting (aantal planken, zijborden, etc) van jullie trailers?

De standaard uitrusting is afhankelijk van het type trailer en de specificatie. Uiteraard kan de uitrusting op maat worden afgestemd.

Wat zijn de huurvoorwaarden?

We hebben standaard voorwaarden, deze maken deel uit van het contract en worden bij elk nieuw contract gevoegd. We kunnen ze ook op verzoek verzenden. Neem hiervoor contact op met je vaste contactpersoon, of via ons contactformulier

Waar kan ik mijn gehuurde trailers ophalen?

We hebben verschillende locaties verspreid door het hele land, hier kun je de trailers ophalen. Raadpleeg onze locatiezoeker voor al onze TIP locaties. Heb je al een huurcontract afgesloten? Dan staat hierin je afhaallocatie vermeld.

Waar kan ik mijn gehuurde trailers terugbrengen?

Onder de standaardvoorwaarden moet je de trailer terugbrengen naar dezelfde locatie als waar je de trailer hebt opgehaald. We kunnen op verzoek uitzonderingen maken, maar er kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Neem in dit geval contact op met je TIP contactpersoon of via het contactformulier.

Heeft de trailer die ik huur een geldige APK?

Ja, alle trailers die we aanbieden voor de verhuur zijn altijd voorzien van een geldige APK.

Kastentrailer

Een kastentrailer, ook wel boxtrailer genoemd, is een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport.

Schuifzeiltrailer

Een schuifzeiltrailer is het meest voorkomende type trailer. Het heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel al het transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde kastentrailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen. De koelopleggers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige producten.

Containerchassis

Een chassis is een aanhangwagenframe dat containers kan vervoeren. In onze vloot hebben we chassis geschikt voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers.

Open trailer

Een open trailer, ook wel platform trailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Tankoplegger

Een tankoplegger is een trailer die vloeistoffen of poeder kan vervoeren. Bij TIP bieden we verschillende varianten tankopleggers aan.

Vacuüm truck

De vacuüm trucks beschikken over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.

Kipper

Of het nu in de landbouw of op de bouwplaats is, de kipper is een betrouwbare aanwinst voor het transport van je goederen.

Semi dieplader

Een semi dieplader is een open trailer die geschikt is voor hoge, brede en lange transporten. De lading bevindt zich hierbij direct boven de assen.