Vul een waarde in
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English
Terug

Semi dieplader

Een semi dieplader is een open trailer die geschikt is voor hoge, brede en lange transporten. De lading bevindt zich hierbij direct boven de assen.

De Broshuis semi diepladers beschikken over aluminium oprijplaten en container twistlock posities voor 20/40 ft containers. Het platform heeft een lengte van 9,2 m en is uitschuifbaar met 6,2 m. De semi diepladers staan bekend om hun stevigheid, hebben een laadvermogen van 38,5 ton en beschikken over 3 Gigant 11T assen. De eerste 2 assen zijn star en de laatste as is naloop gestuurd. Bovendien beschikken de trailers over breedteverlichting en een kopschotkist. Extra opties zijn op verzoek leverbaar.

 

Heb je interesse in het huren of leasen van een semi dieplader? Vul dan het offerteformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je liever een semi dieplader kopen? Neem dan een kijkje op de site van TIP Sales.

 

Let op, de beschikbare trailers kunnen per vestiging verschillen. Vraag van tevoren naar de beschikbaarheid.

Bekijk trailer fullscreen

Ontvang een offerte

Specificaties semi dieplader

Standaard uitvoering:

Lengte platform9.200 mm (+ 6.200 mm)
Breedte laadvloer2.530 mm
Hoogte asstel870 mm (beladen)
Laadvermogen38.500 kg
Eigen gewicht9.500 kg
Koppelhoogte1.170 mm
Assen3x Gigant 11T
Afstand assen1.360
Bandenmaat245/70 R 17.5
Wielbasis8.100 mm

 

Merken semi dieplader

Box trailer

Een box trailer, ook wel kastentrailer genoemd, is een gesloten oplegger en een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport.

Tautliner

Een tautliner, ook wel schuifzeiltrailer genoemd, is het meest voorkomende type trailer. De trailer heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel al het transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde box trailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen. De koelopleggers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige producten.

Containerchassis

Een containerchassis is een eenvoudige manier om containers mee te vervoeren. In onze vloot hebben we chassis geschikt voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers.

Flatbed trailer

Een flatbed trailer, ook wel open of platform trailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Tankoplegger

Een tankoplegger is een trailer die vloeistoffen of poeder kan vervoeren. Bij TIP bieden we verschillende varianten tankopleggers aan.

Vacuüm truck

De vacuüm truck, of zuigwagen, beschikt over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.

Kipper

Of het nu in de landbouw of op de bouwplaats is, de kipper is een betrouwbare aanwinst voor het transport van je goederen.

Semi dieplader

Een semi dieplader is een open trailer die geschikt is voor hoge, brede en lange transporten. De lading bevindt zich hierbij direct boven de assen.