SKF en TIP breiden service uit door samenwerking

SKF en TIP breiden service uit door samenwerking

TIP Trailer Services en SKF hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend waarin is vastgelegd dat de vestigingen van Toscon zich actief gaan toeleggen op de verkoop, installatie, reparatie en onderhoud van SKF/Lincoln smeersystemen.

Logistieke bedrijven kunnen bij hun lokale Toscon vestiging terecht voor hun servicebehoeften aan trailers, waar bij tal van voorkomende werkzaamheden, zoals een Laadklep Periodieke Keuring (LPK), de beschikbaarheid en expertise van smeersystemen van essentieel belang is. Door de samenwerking met SKF is deze service nu via één loket verkrijgbaar, waarmee Toscon haar servicepakket substantieel verder uitbreidt.

Landelijke dekking

Voor SKF is het belangrijk om alle service-aanvragen voor smeeroplossingen zo goed en efficiënt mogelijk op te volgen. Essentieel is dat de vestigingen van servicepartner TIP/Toscon landelijke dekking hebben en dus altijd in de buurt zitten. Dit is zeker het geval met de 15 vestigingen die Toscon momenteel telt, verspreid door de Benelux. Daarnaast is door de overeenkomst op elke vestiging een voorraad van SKF smeersystemen en -materialen voorhanden. Tevens zijn de medewerkers getraind in de SKF smeeroplossingen en hoe deze toe te passen.

Meer over: SKF

SKF is sinds 1907 een toonaangevende wereldwijde leverancier van lagers en eenheden, afdichtingen, mechatronica, smeersystemen en diensten, zoals technische ondersteuning, advisering, training en onderhoudsactiviteiten. De fundamentele kracht van het bedrijf is haar vermogen om voortdurend nieuwe technologieën te ontwikkelen. Op basis hiervan maakt SKF producten die klanten concurrentievoordelen opleveren. Kijk voor meer informatie op www.skf.com

Meer over: Toscon

Toscon Trailer Services, sinds 2015 onderdeel van TIP Trailer Services, is gespecialiseerd in het ontzorgen van logistieke partners in met name Nederland, België en Duitsland op het gebied van onderhoud. Toscon adviseert relaties rond het efficiënt uitvoeren van onderhoud en reparaties. Als ‘Trailer Maintenance Xperts’ bieden zij hen de hoogste inzetbaarheid en betrouwbaarheid van hun voertuigen. Kijk voor meer informatie op www.toscon.com

 

Wilt u ook meer weten over de voordelen van een samenwerking met TIP/Toscon? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *