Sluiting subdepots TIP

Zoals in een eerder bericht aangegeven, hebben er de afgelopen periode veel veranderingen plaats gevonden in de regio Venlo. Deze veranderingen hebben ook invloed op de subdepots. Met een immer groeiende vloot en ruime keuze aan trailers vinden wij het belangrijk dat klanten altijd snel de beschikking hebben over de juiste trailer. Het aanhouden van diverse subdepots bleek in de praktijk niet altijd even overzichtelijk of efficiënt voor onze klanten. Daarom concentreren wij vanaf deze zomer onze verhuuractiviteiten in Venlo, Enschede, Rotterdam Botlek, Rotterdam Waalhaven en Antwerpen.

Per 1 juli aanstaande sluiten wij daarom de subdepots in Tilburg en Nijmegen. Per 1 augustus volgt ook de sluiting van de subdepots in Amsterdam, Utrecht en Barneveld.

Voor het ophalen en retour brengen van trailers kunt u vanaf deze data terecht bij één van onze branches in Venlo, Enschede, Rotterdam Botlek, Rotterdam Waalhaven of Antwerpen.

Mocht u vragen hebben over wat dit voor u betekent bij het huren van trailers of het onderhoud eraan, neem dan contact op met TIP Venlo, via telefoonnummer: +31 (0)77 382 65 65.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *