TIP Trailer Services gaat samenwerking aan met Excelsior Rotterdam

Vanaf de start van dit nieuwe voetbalseizoen is TIP Trailer Services trotse partner van Excelsior Rotterdam. TIP  is niet alleen op de tribune te vinden, maar sluit zich ook aan bij de Business Club. Vooral het maatschappelijke karakter en brede netwerk Excelsior, geworteld in de Rotterdamse samenleving, waren reden voor het Rotterdamse bedrijf om zich dit seizoen aan de club te verbinden.

 

Maatschappelijk karakter Excelsior

Het maatschappelijke karakter van Excelsior is een doorslaggevende geweest factor om te kiezen voor de Rotterdamse club. Daniel Morsink, accountmanager in de regio Rotterdam bij TIP: “Excelsior staat als voetbalorganisatie midden in de Rotterdamse samenleving. Het heeft een jong, dynamisch en maatschappelijk betrokken karakter en draagt op sportief, sociaal en economisch vlak bij aan de lokale samenleving.”

TIP en Excelsior hebben veel raakvlakken, vertelt Anthal van den Berg, accountmanager bij Excelsior: ‘We hebben TIP leren kennen als een bedrijf waar men staat voor persoonlijk contact, expertise en oog voor maatschappelijke waardes. Steeds een hoger doel nastreven op alle vlakken, dat sluit perfect aan bij waar wij als club ook voor staan. We zijn blij dat een vooraanstaand bedrijf als TIP, met een internationale uitstraling, kiest voor Excelsior Rotterdam.’

 

Aanspreekpunt TIP

Een wedstrijdbezoek aan Excelsior staat garant voor plezier, passie en beleving. En juist die beleving spreekt Daniel heel erg aan: “We zijn beiden gevestigd in Rotterdam en hebben beiden een breed netwerk in regio. De kans om dat netwerk uit te breiden tijdens de sfeervolle thuiswedstrijden van Excelsior is bijna te mooi om waar te zijn. Samen met mijn collega’s Stefan Hitzerd en Ton Stam verwacht ik onze relaties regelmatig uit te kunnen nodigen voor een plezierige, sportieve middag bij Excelsior. Trouwens, ook voor niet-voetbalfans staan wij bij TIP natuurlijk altijd klaar in de regio Rotterdam!”.
Kijk voor meer informatie over Excelsior Rotterdam op https://sbvexcelsior.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *