TIP lanceert partnership met La Méridionale in Marseille haven

TIP lanceert partnership met La Méridionale in Marseille haven

TIP Trailer Services gaat samenwerken met La Méridionale en start een ​​onderhouds- en reparatiedienst in de haven van Marseille. La Méridionale is de leider op gebied van freight management tussen Marseille en Corsica, waarbij tussen Marseille en Sardinië wordt gevaren en o.a. de havens van Ajaccio, Bastia en Propriano worden aangedaan.

La Méridionale: de leider in freight management

De drie schepen van La Méridionale maken meer dan 1.000 overtochten per jaar en vervoeren meer dan 56.000 commerciële voertuigen, waaronder trucks en trailers. La Méridionale is onderdeel van STEF, een reeds bestaande klant van TIP en een van de grootste transportbedrijven in Frankrijk met een jaarlijkse omzet van € 2,8 miljard.

Een gebruiksvriendelijke onderhouds- en reparatiedienst op de kade

TIP levert een mobiele onderhouds- en herstellingsdienst op de kade voor het inschepen of na het ontschepen in de haven van Marseille aan alle klanten van La Méridionale. De service is ontworpen om het voor de klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om hun trailers voor onderhoud en herstellingen in te boeken. De chauffeur hoeft alleen maar +33 4 42 15 96 81 te bellen om een ​​tijdslot te reserveren en TIP organiseert de planning, het onderhoud en de herstelling en ook het facturatieproces.

De beschikbare diensten

De klanten van La Méridionale kunnen profiteren van de gespecialiseerde expertise van TIP Trailer Services en de jarenlange ervaring met onderhoud en herstelling van trailers op gebied van:

  • Carrosserie en accessoires inclusief kleine carrosserieproblemen op bestelwagens en reefers; scheuren in het dekzeil, de vervanging van spanriemen voor tautliners, bumpers, stoppers en flappen.
  • Elektriciteit inclusief lichten, stekkers en waterdichte behuizingen.
  • Pneumatische systemen en ophanging inclusief remhendels, leidingen, kleppen, asophangingen en het oppompen, herstellen of vervangen van banden.
  • Vervanging van staanders, slippen en krukassen.

 

TIP lanceert partnership met La Méridionale in Marseille haven

TIP Trailer Services in de haven van Marseille voor alle trailer-oplossingen

De mobiele servicewagen van TIP Trailer Services in de haven van Marseille is actief van maandag tot en met vrijdag met uitzondering van feestdagen. De ‘mobiele eenhei’d van TIP Trailer Services was ter plaatse en klaar om te werken in de haven van Marseille de dag nadat het contract einde maart 2017 werd getekend. Aan het einde van deze eerste dag had TIP al zijn eerste trailer op de kade hersteld. TIP Trailer Services wordt snel een vaste locatie en bron voor alle traileroplossingen voor chauffeurs die op de routes tussen Marseille en Corsica werken!

Waarom TIP?

Bij TIP Trailer Services onderhouden we trailers; al meer dan 45 jaar. Onze volledig gekwalificeerde en gecertificeerde technici werken vanuit onze vele Europese garages en mobiele servicewagens, zoals in de haven van Marseille, om voor een ​​flexibele service en uw gemoedsrust te zorgen. Wij hebben een aanbod van traileronderhoud en trailer reparatiediensten inclusief vaste kosten, vooraf geplande programma’s om de prestaties te verbeteren en de exploitatiekosten van uw trailervloot te verminderen zonder dat u een eigen monteurs nodig heeft.

Daarnaast bieden wij u een oplossing voor assistentie aan de kant van de weg, waardoor u 24/7, 365 dagen per jaar toegang krijgt tot onze Europese sleepdienst. Wij kunnen u ook helpen bij trailervloot administratie door het overnemen van tijdrovende taken, variërend van onderhoudsplanning en factuurbeheer tot de algemene vloot-administratie.

Voor meer informatie over hoe TIP Trailer Services u als fleetmanager kan helpen met uitbestede services zoals reparaties en onderhoud in Europa, trailer verhuur of trailer-leasing kunt contact met ons opnemen via dit formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *