TIP Trailer Services breidt uit in Duitsland

BREMEN – Vanaf 1 februari 2019 heeft TIP de werkplaats en het team van Addicks & Kreye Container Service Bremen GmbH overgenomen. Addicks & Kreye en TIP hebben al jarenlang een succesvolle samenwerking. In het verleden werd de locatie in Bremen gebruikt als TIP-subdepot voor verhuurdiensten. Vanaf februari zal de vestiging zelfstandig worden voortgezet onder de vlag van TIP.

Bremen, uitstekende locatie

Oliver Bange, Managing Director Centraal- en Oost-Europa bij TIP vertelt: “Als onderdeel van onze uitbreidingsstrategie breiden we ons werkplaatsnetwerk verder uit, we zijn blij dat we nog een goed uitgeruste vestiging in Bremen hebben.”

De werkplaats bevindt zich op een terrein van 13.000 m², naast een parkeerplaats voor trailers, waar werkplaats- en verhuurklanten dagelijks volledig bediend worden van 07.00 tot 17.00 uur.

“Met een zeer goede transportverbinding met het goederenverkeerscentrum (GVZ) Bremen en de snelwegen A27 en A1, kunnen we bestaande klanten nog beter van dienst zijn en nieuwe klanten aanspreken”, voegt Peter Marquardt, Regional Operations Director bij TIP, toe. Niet alleen voor regionale klanten biedt de nieuwe locatie een uitgebreid dienstenpakket voor de bedrijfsvoertuigenindustrie. Ook voor de vele Nederlandse klanten die richting het noorden rijden, ligt de nieuwe locatie gunstig. Zij kunnen hier ook gebruik maken van de verschillende diensten van TIP.

Win-win

Volgens Rüdiger Rempe, Managing Director van Addicks & Kreye Holding, is de overname een win-winsituatie: “Ik ben verheugd dat TIP Trailer Services onze werkplaatsoperatie heeft overgenomen en Addicks & Kreye de zekerheid heeft gegeven dat we onze werknemers en klanten in zeer goede en professionele handen achterlaten.” Momenteel zal er niets veranderen voor de werkplaatsklanten in Bremen. De contactpersonen voor de locatie in Bremen blijven hetzelfde en de locatie is nu voor TIP klanten beschikbaar voor volledige service.

Hoogwaardige onderhoudsdienst

TIP biedt een hoogwaardig serviceprogramma voor allerlei soorten bedrijfsvoertuigen. Ze bieden verschillende servicemodules die kunnen worden gebruikt om een klant specifieke oplossing te bedenken, ook wanneer de klant geen onderhoudscontract heeft.

TIP verleent niet alleen haar verhuurklanten toegang tot haar professionele netwerk van dienstverleners in binnen- en buitenland, ook bedrijven met een eigen wagenpark kunnen profiteren van de voordelen van de verschillende onderhouds- en reparatiediensten van TIP.

Vragen of aanvullende vragen, neem contact op met:

Tessa Hoff
Marketing & Communications Manager
E: tessa.hoff@tipeurope.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *