Vul een waarde in
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English

Toscon Trailer Service

"Onderhoud en reparaties worden uitgevoerd door onze dochteronderneming Toscon Trailer Service."

Al het onderhoud en reparaties bij TIP worden uitgevoerd door onze dochteronderneming Toscon Trailer Service. De 14 vestigingen liggen verspreid door het hele land en zijn volledig uitgerust om al je onderhoud en reparaties uit te voeren. 

 

Mobiele werkplaatsen

Toscon is sinds 2015 onderdeel van TIP Trailer Services. In de werkplaatsen staat het vakkundig personeel voor je klaar om stilstand tot een minimum te beperken. Toscon kan altijd een passende oplossing bieden voor al je onderhoud- en reparatievraagstukken. 

Mocht het niet uitkomen om naar één van de vestigingen te komen, dan komen onze monteurs graag naar je toe. De werkplaatsen beschikken namelijk over compleet uitgeruste mobiele werkplaatsen waarmee op locatie kleine- en noodreparaties uitgevoerd kunnen worden.

Onderhoud van je vloot

Je kunt bij Toscon niet alleen terecht met gehuurde of geleasede trailers van TIP, maar ook met je eigen vloot ben je van harte welkom bij de verschillende werkplaatsen. Bovendien kun je rekenen op service in heel Europa: 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Dit dankzij het uitgebreide Europees netwerk van trailerservice partners.

Onderhoud, reparatie en overige diensten

Je kunt bij Toscon terecht voor diverse onderhouds- en reparatiediensten zoals APK, LPK, zeilreparatie, koeleronderhoud banden en schadeherstel. Download hier het complete overzicht van alle Toscon locaties en de beschikbare diensten. Staat de dienst waar je op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee om tot een passende oplossing te komen. 

Werken bij Toscon

Bij Toscon zijn we regelmatig op zoek naar goede monteurs. Van APK keurmeesters en monteurs tot BBL leerlingen. Heb je affiniteit met techniek en ben je op zoek naar een uitdagende baan met goede opleiding- en doorgroeimogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de vacaturepagina van Toscon.

Neem een kijkje op de website van Toscon

Toscon werkplaatsen

 • 14 vestigingen en 24-uur service
 • APK; reparatie en onderhoud
 • Mobiele werkplaatsen op jouw locatie