Vul een waarde in
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English

Toscon Trailer Service

"Onderhoud en reparaties aan alle trailers worden uitgevoerd door onze dochteronderneming Toscon Trailer Service."

Al het onderhoud en reparaties aan trailers bij TIP worden uitgevoerd door onze dochteronderneming Toscon Trailer Service. De 14 vestigingen liggen verspreid door het hele land en zijn volledig uitgerust om al je onderhoud en reparaties uit te voeren. 

Neem voor meer informatie een kijkje op de site van Toscon:

 • APK; reparatie en onderhoud
 • LPK en laadliftservice
 • 24-uur service

'We móeten hier gewoon zitten'

Sinds kort heeft TIP Trailers Services een eigen werkplaats op bedrijventerrein Het Klooster, Nieuwegein. Tal van logistieke dienstverleners gingen TIP al voor. 'Daardoor alleen al moeten wij hier gewoon zitten', zegt directeur Jan van Vugt van Toscon.

Lees verder

Toscon opent nieuwe werkplaats in Nieuwegein

Onlangs heeft Toscon Trailer Service een nieuwe vestiging geopend in Nieuwegein. De werkplaats is volledig uitgerust om de meest voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan trailers uit te voeren.

Lees verder

Ford Trucks sluit overeenkomst met TIP Trailer Services voor aftersalesdiensten in West-Europa

Naar aanleiding van het succes van de nieuwe truck F-MAX, winnaar van de prijs ‘International Truck of the Year’, kent Ford Trucks een stijgende groei en heeft het een overeenkomst getekend met TIP Trailer Services voor de uitbreiding van zijn aftersalesnetwerk in West-Europa.

Lees verder

De TIP pitstop voor traileronderhoud

Hoewel vlootbeheerders niet zullen verwachten dat de onderhoudsmonteurs de trailerbanden in zo’n korte tijd kunnen vervangen, zijn er overeenkomsten tussen de wereld van de F1 en de pitstops voor traileronderhoud.

Lees verder

Nieuwe VLT remmentest- en diagnosebank voor Toscon Trailer Service

Autec-VLT Automotive Equipment leverde onlangs aan Toscon Trailer Service, onderdeel van TIP, in Rotterdam-Botlek de derde, compleet nieuwe VLT remmentest- en diagnosebank met volledig geïntegreerd asliftsysteem, inclusief derde VLT spelingsdetector.

Lees verder

Besteed het onderhoud van je wagenpark uit en bespaar kosten

Het beheren van kosten is van vitaal belang voor wagenparkmanagers. Begin 2018 voorspelde de RHA (Road Haulage Association) een groei van 3% in de totale operationele kosten of 4,77% inclusief brandstof voor 2018. Je kunt aanzienlijke besparingen realiseren door het onderhoud van je trailer uit te besteden.

Lees verder

Onderhoud en Reparatie

Je kunt bij Toscon terecht voor diverse onderhouds- en reparatiediensten aan je trailers zoals APK, LPK, zeilreparatie, koeleronderhoud banden en schadeherstel. Download hier het complete overzicht van alle Toscon locaties en de beschikbare diensten. Staat de dienst waar je op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee om tot een passende oplossing te komen. 

Onderhoud van je vloot

Je kunt bij Toscon niet alleen terecht met gehuurde of geleasede trailers van TIP, maar ook met je eigen vloot ben je van harte welkom bij de verschillende werkplaatsen. Bovendien kun je rekenen op service in heel Europa: 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Dit dankzij het uitgebreide Europees netwerk van trailerservice partners.

Vestigingen

Toscon heeft in totaal 14 vestigingen verspreid door het hele land. Hierdoor is er altijd een Toscon locatie dicht bij je in de buurt. 

Bij al deze vestigingen worden APK-keuringen uitgevoerd en de onderhoud en reparaties gepleegd aan al je trailers. Daarnaast hebben de verschillende werkplaatsen ook een eigen specialisatie. Bekijk hier het complete dienstenoverzicht per vestiging.

Benieuwd welke vestiging het dichtste bij je in de buurt ligt, vind dan jouw locatie via de locatiezoeker.

Mobiele werkplaatsen

Al onze Toscon werkplaatsen beschikken over mobiele werkplaatsen. Dit zijn volledig uitgeruste servicebusjes, waarmee onze monteurs kleine- en noodreparaties uit kunnen voeren op jouw gewenste locatie. Veel van onze klanten maken ondertussen regelmatig gebruik van deze service.

Het grote verschil tussen de 24-uur service en een mobiele werkplaats is dat de 24-uur service altijd adhoc vertrekt om een gestrand voertuig zo snel mogelijk weer op weg te krijgen. Een mobiele werkplaats daarentegen gaat gepland in overleg met u naar een door u gewenste locatie. Ter plaatse voeren wij dan kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit. We merken dat er steeds meer vraag is naar deze dienst, de chauffeur hoeft niet meer voor kleine reparaties naar de werkplaats te komen, en dat bespaart tijd en geld voor jou als transportondernemer.

Werken bij Toscon

Bij de verschillende werkplaatsen van Toscon zijn we regelmatig op zoek naar goede monteurs. Van APK keurmeesters en monteurs tot BBL leerlingen.

Bij Toscon werk je in een informele sfeer met enthousiaste collega's. We bieden je een goede begeleiding, opleiding- en doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast contract. Heb je affiniteit met techniek en ben je op zoek naar een uitdagende baan met goede opleiding- en doorgroeimogelijkheden? Dan is werken bij Toscon misschien iets voor jou. Neem voor de actuele vacatures een kijkje op de vacaturepagina van Toscon, of op onze speciale sleutel-figuren website.

Something went wrong. Please try again.