Onze deskundige lease-oplossingen

geven u de keuze uit Europa's grootste vloot

Wij zijn er om uw bedrijf te laten groeien

TIP biedt een breed scala aan leaseoplossingen voor uw materieel. Met één van de grootste vloten zijn we één van Europa’s grootste leasemaatschappijen voor transportmaterieel. Onze financiële oplossingen bieden u vele voordelen.. TIP kan desgewenst specifiek materieel voor u aanschaffen. Met onze lease-overeenkomst betaalt u gedurende een overeengekomen periode een vast maandelijks tarief.

TIP heeft een vloot van meer dan 50.000 eenheden, mocht u het specifieke materieel waar u naar op zoek bent niet kunnen vinden, of meer informatie nodig hebben, neemt u gerust contact met ons op. We helpen u graag met informatie over ander beschikbaar materieel dat in uw behoeften kan voorzien.

Hieronder vindt u onze verschillende lease-oplossingen:

tanker-TIP-trailer-rental-leasing-europe-567px

Operationele lease

Een operationele lease is een lease buiten de balans om, met flexibele voorwaarden, eventueel aangevuld met diensten die voor u waarde toevoegen. U kunt een lease afsluiten voor een bepaalde periode, op deze manier kunt u de leasetarieven rechtstreeks koppelen aan de inkomsten die het materieel voor u genereren.

Lees meer

Financiële lease

Met een financiële lease heeft u de mogelijkheid om het gebruikte materieel na een bepaalde periode in eigendom te verkrijgen of weer terug te brengen naar TIP.

Lees meer

Sale en Lease back

Als u via TIP kiest voor Sale en Lease back profiteert u van onze jarenlange ervaring. We kopen uw materieel tegen de marktprijs, en leasen deze activa vervolgens aan u terug tegen een vast maandelijks leasetarief, waardoor uw geïnvesteerde kapitaal vrijkomt en u uw vermogenspositie kunt optimaliseren.

Lees meer

CONTACT ONS