Onze deskundige lease-oplossingen

geven u de keuze uit Europa's grootste vloot

Zes redenen om zaken te doen met TIP

Flexibiliteit en concurrerende Prijzen
Of u nu direct trailers nodig heeft, of materieel op korte termijn wilt wisselen, TIP biedt u altijd flexibele oplossingen tegen concurrerende prijzen.

Toegewijde Klantenservice
Met serviceteams van wereldklasse, in heel Europa, kunt u er zeker van zijn dat al onze trailers conform de strengste normen worden onderhouden, zodat u zeker bent van volledige operationele efficiëntie in uw hele wagenpark. Voor ons is de uptime van trailers de standaard!

Schadedekking
Met onze schadedekking is uw gehuurde materieel beschermd tegen onverwachte kosten die voortkomen uit schades, brand, of diefstal van het materieel. U kunt zich dan ook richten op het transport, en hoeft zich geen zorgen te maken over ‘wat als?’. Met een trailer van TIP weet u dat u de beste trailer, de beste service, en de beste dekking bij incidenten heeft.

U profiteert van een uitgebreid netwerk
Wij zijn actief in 16 Europese landen en hebben in deze landen een groot netwerk met 6.000 aanbieders. U bent verzekerd van gemak en flexibiliteit omdat wij u kunnen helpen waar u ons ook nodig heeft. Door onze omvang kunnen we u altijd een concurrerende aanbiedingen doen.

Breed aanbod van diensten
We zijn in een groot deel van Europa actief, hebben een breed portfolio aan producten en diensten, en zijn door onze schaal in staat om u flexibele oplossingen te bieden, waar en wanneer u deze ook nodig heeft. In lijn met onze operationele vereisten werken we met een preventief onderhoudsbeleid. Onze Pechhulpdienst biedt volledige ondersteuning zeven dagen per week, 24 uur per dag.

De mogelijkheid om de trailer te kiezen die voldoet aan uw wensen
Bij TIP praat u met trailer-experts die u kunnen helpen bij het vinden van oplossingen die voldoen aan uw behoeftes. Of u nu een reefer, schuifzeil, of chassis nodig heeft, wij kunnen u helpen omdat we beschikken over één van de grootste vloten in heel Europa.

Neem voor meer informatie contact met ons op

CONTACT ONS