Onze deskundige lease-oplossingen

geven u de keuze uit Europa's grootste vloot

maintenance-standard-tip-trailer-services

Schadedekking

TIP’s schadedekking beschermt u tegen kosten door schade, diefstal of vermissing van het geleasde of gehuurde materieel. TIP biedt u een goed alternatief voor de verzekeringmaatschappijen met de schadedekkings producten. Zo kan u zich concenteren op uw core business.

TIP’s schadebedekking is makkelijk, transparant, en biedt meerdere opties. Met onze schadedekking is de kans dat u verrast wordt door hoge kosten minimaal.. We beheren het gehele proces voor u, waarbij we ons richten op het minimaliseren van de stilstand.

Met andere woorden: bij schades / aan het einde van de leaseperiode komt u niet voor verrassingen te staan. Door 45 jaar branche-ervaring begrijpen we de uitdagingen, en hebben we een groot Europees netwerk aan reparatiewerkplaatsen opgebouwd.

Hoe profiteert u?

Met onze schadedekking is de kans dat u verrast wordt door hoge kosten minimaal. Er is keuze uit meerdere niveaus tegen onverwachte schadekosten aan uw geleasede of gehuurde voertuigen, of meer specifiek, uw banden, en wij beheren het schadeherstelproces voor u.

Besteedt u te veel tijd aan het afhandelen van schades? Bekijk onze verschillende oplossingen op het gebied van schadebescherming eens, en kies de optie die het beste aansluit op uw wensen.

Wilt u weten wat er mogelijk is? Druk op de knop bovenaan de pagina om alle details te ontvangen.

CONTACT ONS