Trailer service

'We ondersteunen je vloot met diverse aanvullende diensten.'

Naast het verhuren en leasen van trailers, kun je bij ons ook terecht voor diverse aanvullende services voor al je trailers. Zo hebben we werkplaatsen door het hele land waar onze gespecialiseerde monteurs voor je klaar staan om al het onderhoud en reparaties aan je trailers uit te voeren. Ook kun je bij ons terecht voor al je traileronderdelen. Door het grote magazijn zijn de meeste gangbare onderdelen direct leverbaar.

Maar ook voor services zoals pechhulp, vlootadvies, telematica en Vehicle as a Service kun je bij ons terecht. 

Traileronderhoud en reparatie

Al het onderhoud en alle reparaties worden uitgevoerd door onze eigen werkplaatsen. Je kunt hier terecht voor diverse diensten, variërend van APK-keuringen tot schadeherstel en laadklep service.

Traileronderdelen

We beschikken over een groot assortiment aan truck- en traileronderdelen met onder andere accu's, veringen, koppeldelen en nog veel meer. Het grootste deel is direct op voorraad en dus snel leverbaar.

Pechhulp service

Met onze pechhulp service helpen we je in heel Europa snel weer op weg. We bieden je 24/7 ondersteuning in 18 verschillende talen. Zo proberen we je stilstand tot een minimum te beperken.

TIP Insight

TIP Insight is ons aanbod van op telematica gebaseerde digitale diensten waarmee wij trailer-telematica naar een hoger niveau tillen. Kies uit de verschillende mogelijkheden om je vloot optimaal te beheren.

Vlootadvies

Met vlootadvies bieden we een uitgebreide analyse die helpt bij het beheren van de vloot en het identificeren van optimalisatiemogelijk- heden.

VaaS

Vehicle as a Service is een unieke dienst waarbij je betaalt voor het gebruik van je trailers en niet voor het bezit ervan. Hiermee brengen we de vraag en capaciteit van trailers dichter bij elkaar.