Dode hoek sticker Frankrijk

Bestel de stickers bij ons of laat ze aanbrengen in een van onze werkplaatsen.

Sinds 6 januari 2021 is het in Frankrijk verplicht om speciale dode hoek stickers op een voertuig boven de 3,5 ton aan te brengen. Je kunt bij TIP terecht voor het bestellen van deze stickers of je kunt ze laten aanbrengen in een van onze werkplaatsen. 

Wij adviseren onze klanten om de benodigde stickers te plaatsen op de vrachtwagen en trailer als de intentie er is om, naar of door Frankrijk te reizen. Wanneer deze stickers niet aanwezig zijn op het voertuig dan zal de bestuurder een boete krijgen van € 135,-

Stickers bestellen bij TIP

Als bereider van het voertuig, ben je verantwoordelijk voor het naleven van het decreet/regels. Om onduidelijkheid na 6 januari 2022 te voorkomen, raden wij aan om direct te Franse stickers te plaatsen. Graag ondersteunen wij je hierbij. Het is daarom mogelijk om de betreffende stickers bij ons te bestellen voor €4,99. We zullen ze vervolgens als pakket naar je opsturen.

Stickers laten plaatsen door onze werkplaats

Wil je graag dat één van onze werkplaatsen de stickers plaatst, ook dat is mogelijk. Hiervoor kun je een afspraak inplannen bij een van de werkplaatsen of een afspraak maken voor een mobiele service unit. Voor het plaatsen van de stickers hanteren we de volgende kosten:

  • €49,99 incl. montage voor standaard trailers
  • €59,99 voor trailers waar technische aanpassingen nodig zijn

Heb je vragen, wil je stickers bestellen of een afspraak plannen voor het plaatsen van de stickers, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde locatie.

Dode hoek sticker Frankrijk

Interesse in de dode hoek stickers?

  • Bestel de stickers bij ons
  • Of laat ze door onze werkplaats plaatsen
Dode hoek sticker Frankrijk