Vul een waarde in

West Lake Banden

'Nieuw bij TIP/Toscon, West Lake banden met Ultra-Seal'

Met de West Lake banden met Ultra-Seal vermindert je stilstand door inrijdingen met 80%. Bovendien zorgt de band voor de meeste kilometers voor de beste prijs.

Toscon breidt haar assortiment trailerbanden uit met het bandenmerk West Lake. De banden zijn voorzien van Ultra-Seal. West Lake banden worden geproduceerd in China en is een van de snelst groeiende bandenfabrikanten in de wereld. 

Ultra-Seal

De banden worden bij Toscon standaard voorzien van Ultra-Seal. Ultra-Seal is een preventief bandenvulmiddel dat in de banden wordt geplaatst. Het is speciaal ontwikkeld om banden te beschermen tegen lekkage, gaten en klapbanden. Wanneer Ultra-Seal in de band geplaatst wordt, herstelt het lekke banden van binnenuit.

Ultra-Seal heeft het unieke vermogen om het gehele binnenoppervlak van een band en hiel te coaten. Het zorgt voor warmtevermindering door het weggeleiden van warmte. Bovendien zorgt het voor een constante bandenspanning. Door de unieke kwaliteiten verlengt Ultra-Seal de levensduur van de band, minimaliseert de bandenslijtage en vermindert het brandstofverbruik. Het product zorgt voor een permanente reparatie en blijft werken tijdens de gehele levensduur van de band.

Ultra Seal test
West Lake band met Ultra Seal
  • 80% minder stilstand door inrijdingen
  • Meeste km'ers voor de beste prijs
  • Neem voor meer informatie contact op met Alexander Geerdink
  • Tel : +31 (0) 6 899 331 56