Winkel traileronderdelen met medewerker achter computer

Truck- & Traileronderdelen

'Grote voorraad truck- & traileronderdelen, die direct leverbaar zijn.'

  • Jarenlange expertise & groot netwerk in originele trailer onderdelen
  • Grote voorraad traileronderdelen en direct leverbaar
  • Altijd persoonlijk contact voor het bestellen van het juiste traileronderdeel
  • Nachtlevering mogelijk

Wij beschikken over een uitgebreid onderdelenmagazijn met een breed aanbod op het gebied van trailer onderdelen voor trailers en aanhangers. 

  • Jarenlange expertise & groot netwerk in originele traileronderdelen met als specialisatie onderdelen voor Floor trailers.
  • Wij leveren onze onderdelen uit een grote voorraad en zijn vaak direct leverbaar.
  • Goede verhouding prijs/kwaliteit. Altijd persoonlijk contact voor het bestellen van het juiste traileronderdeel.
  • Officieel importeur en verkooppunt van LaSiGRIPTex, PlaPla en FONTAINE.
  • Nachtlevering mogelijk.

Staat het traileronderdeel dat je wil er niet tussen? Dat kan, we benoemen hier namelijk maar een klein deel van onze producten. Ben je op zoek naar een ander onderdeel, neem dan contact met ons op. Door onze grote voorraad is de kans groot dat we het traileronderdeel voor je hebben. 

Bestel hier direct traileronderdelen of neem contact met ons op

Trailer koppeldelen

Voor trailer koppeldelen en opleggerschotels hebben we de merken: GF+, Ringfeder, Rockinger en VBG. Ook hebben wij het importeurschap van Fontaine Fifth Wheel.

Carrosseriedelen

In ons assortiment hebben we diverse carrosseriedelen standaard op voorraad. Denk hierbij aan hang- en sluitwerk, schuifzeilen, spatborden, twistlock delen en nog meer.

Accu's

Als accucentrale hebben wij een groot assortiment met accu's. We leveren diverse merken zoals: Dynac, Varta, Optima en VMF batterijen.

Trailer onderdelen magazijn - medewerker op heftruck
Truck- & traileronderdelen bestellen

Bij diverse TIP werkplaatsen kun je terecht voor het bestellen van truck- & traileronderdelen. Wil je meer informatie of persoonlijk advies, dan staan onze collega's in Wijchen voor je klaar. Bovendien is het mogelijk om in Wijchen trailer onderdelen af te halen of direct te kopen.

Overige truck- en traileronderdelen

Uitgebreid assortiment truck- en traileronderdelen

We leveren de meeste trailer onderdelen direct uit voorraad

Wij beschikken over een groot assortiment met traileronderdelen. Voor zowel de zakelijke als particuliere klant. De onderdelen worden geleverd door ons onderdelenmagazijn in Wijchen. Wij werken alleen met originele traileronderdelen, zodat je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Onder andere de volgende merken hebben wij in ons assortiment met trailer- en truckonderdelen: Pacton, Floor, Kennis, Nooteboom, Krone, Schmitz, WABCO en SAF. Daarnaast zijn wij officieel importeur en verkooppunt van LaSiGRIPTex, PlaPla en FONTAINE. Of je nu op zoek bent naar een luchtbalg, accu of koppeldeel, bij ons ben je aan het juiste adres.

Doordat we een grote voorraad hebben, kunnen we snel de truck- en traileronderdelen leveren. Bestelde onderdelen kunnen we bij je bezorgen, maar je kunt er ook voor kiezen om ze op te halen in ons onderdelenmagazijn in Wijchen. Hier kun je ook onze producten ook rechtstreeks aan de balie kopen. Van kleine trailer onderdelen zoals verlichting of vloeistoffen, tot grote koppeldelen.

Truck- en traileronderdelen bestellen

Voor het bestellen van traileronderdelen, kun je het bestelformulier invullen. Vermeld indien mogelijk het as- en/of chassisnummer bij je bestelling, zodat we je vraag zo snel mogelijk af kunnen handelen. 

Ons aanbod met truck- en traileronderdelen is erg uitgebreid, op onze website vind je een greep uit het assortiment. Het kan zijn dat het onderdeel dat je zoekt er niet tussen staat, neem dan even contact met ons op. Met onze enorme database aan chassisnummers en technische gegevens kunnen wij de meest uiteenlopende en specifieke trailer onderdelen leveren. De kans is dus groot dat we precies het traileronderdeel hebben dat je zoekt. 

Onderdelen bestellen