Kabelschijf

Een kabelschijf afgestemd op jouw stuurkabel

Wil je een kabelschijf bestellen? Vul dan het bestelformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wanneer je een staalkabel in een installatie gebruikt, krijg je vaak ook te maken met een kabelschijf. Om gevaarlijke situaties te voorkomen is het belangrijk dat er geen korte standtijd ontstaat. Daarom is het belangrijk dat je de kabelschijf uitzoekt op de juiste hardheid in de groef. Is deze bijvoorbeeld niet hoog genoeg? Dan zal de kabelschijf te snel inslijten waardoor gevaarlijke situaties snel gecreëerd zijn. Zeker weten dat de schijven aan alle gestelde normen en eisen voldoen? Laat ze dan leveren door TIP.

Een kabelschijf afgestemd op jouw staalkabel

Bij het uitzoeken van de kabelschijf voor jouw staalkabel speelt de diameter een belangrijke rol. Om ervoor te zorgen dat je de juiste kabelschijf aanschaft, raden wij je aan om de specificaties van de kabel van tevoren goed op een rijtje te zetten. Op die manier kunnen onze deskundige medewerkers je optimaal adviseren. Weet je al precies welke kabelschijf afgestemd op je staalkabel je wil bestellen? Plaats dan eenvoudig een bestelling door het artikelnummer, het aantal en je gegevens achter te laten in het bestelformulier.

Officiële leverancier van gerenommeerde merken

Wist je dat wij officieel importeur en verkooppunt zijn van gerenommeerde merken zoals FONTAINE, LaSiGRIPTex en PlaPla? Hierdoor ben je altijd verzekerd van optimale kwaliteit. Ook verkopen we topmerken zoals KNOTT en SAF. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over de juiste kabelschijf voor uw installatie of staalkabel? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)24 64 86 080.

Bekijk fullscreen