Kabelspanner

'Bestel direct een kabelspanner voor een staalkabel'

Wil je een kabelspanner voor een staalkabel bestellen? Vul dan het bestelformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Een kabelspanner is onmisbaar bij het monteren van een staalkabel. Vergeet ook niet om een kabeleindstuk aan te schaffen om de kabel eenzijdig te bevestigen. Aan de andere kant van de staalkabel monteer je de kabelspanner om hem daarna op te spannen. Let bij het spannen van de kabel erop dat de kabel niet te strak gespannen wordt, maar op zo’n manier dat de kabel net niet doorhangt. Heb je een keuze gemaakt welke kabelspanner je voor het spannen van de staalkabel wil kopen? Plaats dan eenvoudig je bestelling door het artikelnummer, het aantal en uw gegevens achter te laten via het bestelformulier.

Kabelspanner staalkabel

Ben je op zoek naar een kabelspanner om een staalkabel te bevestigen? TIP is graag je partner. Al jarenlang zijn wij een toonaangevende leverancier in traileronderdelen. We beschikken over een uitgebreid onderdelenmagazijn met een breed aanbod. Hierdoor profiteer je altijd van snelle levertijden. Daarnaast zijn wij officieel importeur en verkooppunt van LaSiGRIPTex, PlaPla en FONTAINE. Je bent te allen tijde verzekerd van originele kwaliteit.

Veiligheid, kwaliteit en techniek

De kernwaarden veiligheid, hoge kwaliteit, techniek en eersteklas service staan bij ons centraal. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een specifiek artikel? Wil je naast het kopen van een staalkabel ook graag andere onderdelen, zoals een luchtbalg of een spatbord? Laat het ons weten! Wij zijn je graag van dienst. Voor vragen en meer informatie over het kopen van een kabelspanner voor het spannen van de staalkabel kun je contact met ons opnemen via +31 (0)24 64 86 080.