Luchtbalg

'TIP biedt je een breed assortiment aan traileronderdelen, waaronder luchtbalgen voor trailers en vrachtwagens. '

Wil je een luchtbalg voor je trailer of vrachtwagen bestellen? Vul dan het bestelformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je voor je vrachtwagen, trailer of oplegger op zoek naar een luchtbalg om de vering te bevorderen? Of is je huidige luchtbalg aan vervanging toe en wil je het risico vermijden dat de compressor kapot gaat? Verstandig! TIP biedt je een breed assortiment aan traileronderdelen, waaronder luchtbalgen voor vrachtwagens. Bekijk het gehele aanbod online en bestel eenvoudig de artikelen die je nodig hebt om veilig de weg op te gaan.

De huidige luchtbalg van je trailer of vrachtwagen vervangen

Wanneer de luchtbalg in je trailer of vrachtwagen tussen de zes en tien jaar oud is, is het belangrijk om deze regelmatig te controleren op uitdroging waardoor er haarscheurtjes ontstaan. De haarscheurtjes zorgen er namelijk voor dat er een lekkage kan ontstaan. Voor het vervangen ervan in je vrachtwagen koppel je de oude luchtbalg los en demonteer je ze. Let op! Gooi de oude veerpoten niet weg, maar laat ze reviseren. Plaats de nieuwe luchtbalg en controleer of de aansluitingen schoon zijn. Als laatste sluit je de luchtleidingen aan.

Een luchtbalg van originele kwaliteit

Binnen ons assortiment hebben wij enkel originele artikelen van gerenommeerde merken opgenomen. Zo ben je altijd verzekerd van optimale kwaliteit. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over wat de meest geschikte luchtbalg is voor jouw vrachtwagen of trailer? Wij zijn te bereiken via +31 (0)24 64 86 080.

Bekijk fullscreen