Spatborden

'Bestel bij ons direct spatborden voor je trailer.'

Wil je spatborden bestellen? Vul dan het bestelformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zijn de spatborden van je aanhanger zodanig beschadigd dat deze aan vervanging toe zijn? Bij TIP vind je spatborden voor zowel een enkel-as, tandem-as als triple-as. Of je nu een kunststof, stalen of aluminium trailer hebt, je vindt het in ons ruime assortiment. Weet je niet welke spatborden je het beste kunt kopen voor je aanhangwagen? Onze enthousiaste medewerkers voorzien je graag van deskundig advies.

De functie van spatborden voor een aanhangwagen

De primaire functie van een spatbord is het beschermen van je trailer tegen stenen, vuil en stof. Elke aanhangwagen dient voorzien te zijn van spatborden welke aan bepaalde eisen moet voldoen. Allereerst moet het spatbord op een correcte wijze geplaatst worden. Zo mogen de banden van de aanhangwagen niet buiten de spatborden steken. Welk spatbord geschikt is voor jouw aanhanger hangt af van de as en het gewicht.

Spatborden voor je aanhanger van gerenommeerde merken

Wanneer je spatborden voor je aanhanger wil aanschaffen, wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van optimale kwaliteit. Dat is dan ook wat wij je garanderen. Binnen ons assortiment hebben wij enkel originele onderdelen opgenomen zodat je de beste kwaliteit ontvangt. Merken die je in ons assortiment vindt zijn bijvoorbeeld Aspock, KNOTT, Kawel, Eurol en BPW. Ben je naar een specifiek merk op zoek? Laat het ons weten! Dankzij onze enorme database aan chassisnummers en technische gegevens zijn wij in staat de meest uiteenlopende delen voor uw aanhanger te leveren.

Wij voorzien je graag van deskundig advies zodat je veilig de weg op kunt. Voor vragen over de spatborden voor jouw aanhanger bel je naar +31 (0)24 64 86 080.