Steunpoten

'Met een steunpoot van hoge kwaliteit voor je trailer, ga je met een gerust hart aan het werk en ben je verzekerd van een lange levensduur.'

Wil je steunpoten bestellen? Vul dan het bestelformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een steunpoot aan te schaffen voor je trailer, weet je zeker dat je aanhanger stabiel staat. Bevestig de steunpoten aan je trailer en je kunt aan de slag op werkelijk elke ondergrond. Bij ons bestel je diverse merken en maten voor je opleggersteunen.

Een steunpoot in het gewenste exemplaar voor elke trailer

In het enorme onderdelenmagazijn van TIP vind je geheid het gewenste formaat en model steunpoot voor jouw trailer. Steunpoten hebben namelijk veel te verduren wanneer je de trailers regelmatig omkoppelt. Met een steunpoot van hoge kwaliteit voor je trailer, ga je met een gerust hart aan het werk en ben je verzekerd van een lange levensduur. Bij ons vind je diverse merken en maten steunpoten. Bovendien hebben wij nagenoeg altijd voorraad, waardoor wij razendsnel kunnen leveren.

Steunpoten van gerenommeerde merken voor jouw trailer

Wil je voor jouw oplegger of trailer de juiste steunpoot bestellen bij TIP? We helpen je daarmee graag verder. Bestel de onderdelen eenvoudig via het online formulier en laat je gegevens en het precieze aantal weten. Wij gaan dan direct voor je aan de slag. Heb je vragen? Stel ze gerust door te bellen naar +31 (0)24 64 86 080.