Vul een waarde in

Stuurdelen

'Diverse stuurdelen van topmerken om kwaliteit te garanderen.'

Onze grote specialisatie is de stuurdelen. Wij hebben deze van verschillende topmerken om hoge kwaliteit te garanderen. Maak de voorheen onbereikbare plekken weer bereikbaar voor jouw trailer met een grote lading door de juiste stuurdelen aan te schaffen.

Stuurdelen van de merken TRIDEC en Lemförder

Naast de kabel– en hydraulische besturing van de FLOOR trailer, leveren wij voor alle trailermerken de besturingsdelen. Deze stuurdelen bestaan veelal uit het merk TRIDEC. TRIDEC ontwikkelt en produceert asophangingen en mechanische en hydraulische stuursystemen. Deze wereldmarktleider voor stuursystemen heeft veilige en innovatieve oplossingen voor jouw truck. Een trailer met TRIDEC stuurdelen is meer waard en leidt tot minder transportbewegingen. Voor alle toebehoren zoals stuurkogels leveren wij het merk Lemförder. Voor ophanging en stuurtechnologie zijn zij een welbekende speler in de automobielsector.

Luchtvering verbeteren met de juiste onderdelen

Wil je dat de besturing van jouw truck optimaal is en goed onderhouden? Bestel dan de nodige stuurdelen van TRIDEC of Lemförder bij ons. Dit doe je door het formulier in te vullen. Vervolgens gaan wij direct voor je aan de slag met het klaarmaken van jouw bestelling. Dankzij onze grote voorraden profiteer je altijd van een snelle levering. Voor vragen en meer informatie neem je contact met ons op door te bellen naar +31 (0)24 64 86 080.

Stuurdelen

Logo Tridec Logo Lemforder

Stuurdelen
  • Heb je interesse in stuurdelen of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met FTTP