Vul een waarde in

Vering

'Voor elke trailer een geschikte vering.'

Een goed veersysteem zorgt ervoor dat bewegingen zo goed mogelijk worden opgevangen waardoor je optimaal rijcomfort ervaart. Het biedt meer veiligheid voor de onderdelen die je transporteert en het voertuig zal soepeler rijden. Wil je het veersysteem van jouw trailer optimaliseren? Bekijk dan eens ons ruime assortiment. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier op het gebied van truck- en traileronderdelen zoals een vering voor jouw trailer.

Voor elk voertuig een geschikt veersysteem

Welk veersysteem het meest geschikt is voor jouw voertuig of aanhanger hangt af van de minimale en maximale belasting. De draagveren en reactiestangen moeten sterk genoeg zijn om de verschillende krachten goed op te vangen. Je bent van harte welkom op onze vestiging in Wijchen waar onze deskundige en enthousiaste medewerkers je van persoonlijk advies voorzien. Samen kijken we hoe we jouw veersysteem van je aanhanger kunnen verbeteren en welke onderdelen hiervoor nodig zijn. Onze locatie is van maandag tot en met vrijdag vanaf 08.00 uur voor je geopend, op zaterdag werken wij op afspraak.

Onderdelen voor een veersysteem online bestellen

Weet je precies welke onderdelen je nodig hebt? Of welke vering geschikt is voor jouw aanhanger? Plaats je order online en wij gaan direct voor je aan de slag. Dankzij onze grote voorraden profiteer je van een snelle levering. Ook specifieke onderdelen kunnen wij leveren omdat wij over een enorm database aan chassisnummers en technische gegevens beschikken. Heb je vragen over de juiste vering voor je trailer? Stel ze gerust door te bellen naar +31 (0)24 64 86 080.

Vering

Logo FirestoneLogo KoniLogo PhoenixLogo Continental

Vering
  • Heb je interesse in veringen of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met FTTP