Vul een waarde in
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English

Trailers

"TIP biedt een groot assortiment aan trailers waardoor je een ruime keuze hebt voor de verhuur of lease."

Met meer dan 70.000 trailers in onze vloot, biedt TIP je de ruimste keuze aan trailers voor verhuur of lease. Hier vindt je onze meest voorkomende trailers zoals koeltrailers, schuifzeiltrailers, containerchassis en kastentrailers. Al onze opleggers zijn voor zowel de korte als de lange termijn te huur.

Ben je op zoek naar een specifieke trailer om te huren of leasen maar kun je deze niet vinden? Laat het ons dan weten, door onze uitgebreide trailervloot kunnen we je altijd een passende oplossing bieden.

 • Ruim 70.000 trailers in de vloot
 • Trailers voor verhuur en lease
 • Expert in gespecialiseerd materieel

Ontvang een offerte

Kastentrailer

Een kastentrailer, ook wel boxtrailer genoemd, is een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport.

Schuifzeiltrailer

Een schuifzeiltrailer is het meest voorkomende type trailer. Het heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel al het transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde kastentrailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen. De koelopleggers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige producten.

Containerchassis

Een chassis is een aanhangwagenframe dat containers kan vervoeren. In onze vloot hebben we chassis geschikt voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers.

Open trailer

Een open trailer, ook wel platform trailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Tankoplegger

Een tankoplegger is een trailer die vloeistoffen of poeder kan vervoeren. Bij TIP bieden we verschillende varianten tankopleggers aan.

Vacuüm truck

De vacuüm trucks beschikken over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.

Kipper

Of het nu in de landbouw of op de bouwplaats is, de kipper is een betrouwbare aanwinst voor het transport van je goederen.

Semi dieplader

Een semi dieplader is een open trailer die geschikt is voor hoge, brede en lange transporten. De lading bevindt zich hierbij direct boven de assen.