Vul een waarde in
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English

Vacuüm Trucks

"De combinatie van hogedruk- en vacuümreining zorgt ervoor dat de trailers voor diverse projecten inzetbaar zijn."

Vanaf het voorjaar van 2019 heeft TIP Trailer Services haar trailervloot uitgebreid met rioolreinigers. Dit zijn zowel trailers met een Kaiser Moro-opbouw als met een Kroll-opbouw. Beide uitvoeringen beschikken over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.

 • Combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging
 • Inclusief onderhoud
 • Voor de korte en lange termijn te huur

Familiebedrijf Groeneveld Industriële Reiniging neemt eerste TIP Vacuüm Truck in gebruik

Groeneveld Industriële Reiniging heeft de eerste vacuüm truck van TIP Trailer Services in gebruik genomen. Groeneveld zal de unit voor de rest van het jaar inzetten. TIP heeft in het voorjaar de nieuwe vacuüm trucks toegevoegd aan de vloot.

TIP presenteert Vacuüm Truck op Transport Compleet Hardenberg

Tijdens de Transport Compleet Hardenberg, 26-28 maart, heeft TIP met trots haar eerste Vacuüm Truck van de Benelux gepresenteerd. Deze MAN-truck met Kaiser Moro opbouw is na de beurs voor zowel de korte als de lange termijn te huur.

TIP breidt vloot uit met Vacuüm Trucks

Vanaf het voorjaar van 2019 breidt TIP Trailer Services haar trailervloot uit met vijf nieuwe rioolreinigers, ook wel vacuüm trucks genoemd. De eerste twee MAN-trucks met Kaiser Moro-opbouw zijn naar verwachting per eind maart en begin mei te huur bij TIP. In augustus/september 2019 voegt TIP nog drie MAN-trucks met Kroll-opbouw toe aan de vloot. Beide type trailers beschikken over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.

Kaiser Moro

TIP heeft twee verschillende typen vacuüm trucks in de vloot. De eerste is een uitvoering met een Kaiser Moro opbouw. Deze 3-assers zijn samengesteld uit een MAN-truck met een Kaiser Moro opbouw. Eén van de trailers is uitgevoerd met een MAN TGS 26.420 6X2-2 BL, de andere met een MAN TGS 26.460 6X2-2 BL. Beide trailers beschikken over een combinatie van een hogedrukpomp en een vacuümpomp. De hogedrukpomp heeft een stroomsnelheid van 290 l per minuut bij een maximale druk van 200 Bar. De vacuümpomp heeft een capaciteit van 1.620 m³ bij 60% vacuüm. De trailers beschikken over een vuilcompartiment en schoonwatercompartimenten respectievelijk geschikt voor 9.400 liter en 5.600 liter.

Download hier de specificaties van Kaiser Moro:
Kaiser Moro MAN 26 460
Kaiser Moro MAN 26 420

Kroll

In augustus/september voegt TIP nog eens drie Kroll combinaties toe met een MAN 28.460 6x4-2 BL. De trailers zijn eveneens 3-asssers met een combinatie van een hogedrukpomp en een vacuümpomp. De hogedrukpomp heeft een capaciteit van 315 l per minuut bij 170 bar. De vacuümpomp heeft 48KW bij een werkdruk van 0,5 bar en een capaciteit van 1.550 m³ bij 60% vacuüm. Bovendien beschikken ze over een variabel water(3.300l)- en slibcompartiment (10.600l).

Download hier de specificaties van Kroll:
Kroll Combinatie TIP Trailer Services

Algemene informatie

In het voorjaar van 2019 heeft TIP Trailer Services haar trailervloot uitgebreid met 2 nieuwe rioolreinigers. In september volgen nog eens 3 units. Dit zijn zowel trailers met een Kaiser Moro-opbouw als met een Kroll-opbouw. Beide uitvoeringen beschikken over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.

Onderhoud

De trailers zijn voor zowel de korte als de lange termijn te huur en worden standaard aangeboden met onderhoud, terwijl een uitgebreide verzekering ook tot de mogelijkheden behoort. Het onderhoud bestaat onder andere uit een tweejaarlijkse controle van de vacuüm- en hogedrukpompen volgens de richtlijnen van de producenten. De benodigde service van deze trailers vraagt extra expertise. Hiervoor maakt TIP dan ook gebruik van de door de producenten aangewezen en in de markt welbekende servicepartners.

Something went wrong. Please try again.