Huren bij TIP

Wij helpen je met een passende verhuuroplossing

Trailer huren

Bij TIP Trailer Services kun je terecht voor het huren van diverse trailers. We hebben een uitgebreide vloot met verschillende soorten trailers, zoals koelers, schuifzeilen, boxtrailers, containerchassis en tankwagens. Ben je op zoek naar specifieke trailers? Onze trailervloot is erg uitgebreid, hierdoor hebben we direct verschillende trailers beschikbaar. Deze kunnen we je aanbieden voor de beste concurrerende prijs. Ook wanneer je niet zeker weet welke trailer er bij jouw vraag past, kun je bij ons terecht. Bij TIP denken we graag met je mee over de best passende oplossing.

Het huren van trailers biedt je verschillende mogelijkheden. Zo kun je snel pieken in je schommelende vraag opvangen. Bovendien heb je met het huren van trailers altijd de beschikking over de nieuwste technologieën zonder de hoge investeringskosten van het bezit van de trailers.

TIP doet forse investering in vernieuwing en uitbreiding van de huurvloot

Over TIP

TIP Trailer Services biedt klanten al 50 jaar oplossingen voor al hun huurvraagstukken, voor zowel de korte als de lange termijn. Naast de verhuur van trailers, biedt TIP diverse andere services en diensten. Zo kun je ook bij ons terecht voor het leasen van trailers, onderhoud & reparatie en inkoop en verkoop van gebruikte trailers.

Onze producten en diensten bieden we aan vanuit zeventig locaties verspreid over zestien landen in Europa. In Nederland hebben we vestigingen verspreid door het hele land, hierdoor is er altijd een vestiging bij je in de buurt.

Neem contact met ons op

Wil je graag een trailer huren of wil je meer weten over de oplossingen die wij je kunnen bieden? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT ONS